Over ons


 

 Bij de Veluwse Onderwijsgroep werken ruim 2000 collega's met passie voor onderwijs. Vanuit de kernwaarden bezieling, ambitie en verantwoordelijkheid werken we dagelijks aan het beste onderwijs voor onze leerlingen, zodat kinderen hun interesses, talenten en ambities kunnen ontdekken en ontwikkelen. Onze collega's maken daarin het verschil.

 


 

Talentpool 

Binnen het primair onderwijs van de Veluwse Onderwijsgroep werkt een groep ‘vliegende keeps’: invallers in vaste dienst die van afwisseling houden en het een uitdaging vinden om regelmatig voor een nieuwe klas te staan. Iedere leeftijd en school heeft zijn eigen charme en als onderdeel van de talentpool maak je kennis met allemaal! 

 

 

 

Diversiteit

Met scholen voor voortgezet onderwijs en (speciaal) basisonderwijs, unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende denominaties (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Elk van onze 25 scholen heeft een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij als leraar of ondersteuner je steentje kan bijdragen.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Passie voor onderwijs
Het verhaal van Martijn

 

"Ik vind het een voorrecht dat ik voor de klas mag staan"

"Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om elke dag 'de betere ik' in mijn leerlingen naar boven te halen. Ik kan er echt van genieten als ik zie dat een leerling zich ontwikkelt en inzicht krijgt in zijn eigen competenties en talenten. Samen met mijn collega's werk ik aan het best mogelijke onderwijs voor onze leerlingen. Het is echt super om te zien hoe elke leerkracht zijn specifieke talenten inzet om de leerlingen tijdens hun schooltijd verder te helpen."

Martijn, leerkracht de Eloy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

                        

                     Kanaal Noord 350

055 - 577 97 99 

Privacyverklaring

                     7323 AM Apeldoorn

info@veluwseonderwijsgroep.nl

Disclaimer