Kom werken bij de Veluwse Onderwijsgroep!


Over ons

Passie voor onderwijs

Onze passie voor onderwijs is wat ons bindt. Vanuit de kernwaarden bezieling, ambitie en verantwoordelijkheid werken onze collega's dagelijks aan het beste onderwijs voor onze leerlingen, zodat kinderen hun interesses, talenten en ambities kunnen ontdekken en ontwikkelen. Onze collega's maken daarin het verschil! 


Op de corporate website van de Veluwse Onderwijsgroep vind je meer informatie over onze organisatie. 
Talentpool 

Binnen het primair onderwijs van de Veluwse Onderwijsgroep werkt een groep ‘vliegende keeps’: invallers in vaste dienst die van afwisseling houden en het een uitdaging vinden om regelmatig voor een nieuwe klas te staan. Iedere leeftijd en school heeft zijn eigen charme en als onderdeel van de talentpool maak je kennis met allemaal! 
Academie

Bij de Veluwse Onderwijsgroep werk je niet alleen aan de toekomst van onze leerlingen, maar ook aan die van jezelf! Wij hebben een eigen Academie die workshops, lezingen en trainingen organiseert die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Passie voor onderwijs

Het verhaal van Martijn


"Ik vind het een voorrecht dat ik voor de klas mag staan."

"Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om elke dag 'de betere ik' in mijn leerlingen naar boven te halen. Ik kan er echt van genieten als ik zie dat een leerling zich ontwikkelt en inzicht krijgt in zijn eigen competenties en talenten. Samen met mijn collega's werk ik aan het best mogelijke onderwijs voor onze leerlingen. Het is echt super om te zien hoe elke leerkracht zijn specifieke talenten inzet om de leerlingen tijdens hun schooltijd verder te helpen."

Martijn, leerkracht de Eloy 
Contactgegevens

                        

                     Kanaal Noord 350

055 - 577 97 99 

Privacyverklaring

                     7323 AM Apeldoorn

info@veluwseonderwijsgroep.nl

Disclaimer