Docent mobiliteit & transport

UDO is op zoek naar een docent mobiliteit & transport met hart voor het vmbo.

Ben jij:

 • een enthousiaste docent met liefde voor het vak en een scherp oog voor pedagogisch klimaat?
 • een bruggenbouwer die samen met collega’s verder wil bouwen aan nieuw onderwijs?
 • een initiatiefnemer met sterke persoonlijkheid die klaar is voor een nieuwe uitdaging?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als docent in het vmbo geef je niet alleen maar les. Naast het geven van inspirerende en leerzame lessen speel je ook een belangrijke rol als coach en begeleider van onze leerlingen. Hierbij kijk je verder dan alleen je eigen vak. Eén ding is zeker, in het onderwijs is geen dag hetzelfde. Deze dynamiek zorgt ervoor dat jouw organisatie- en planningskwaliteiten tot uiting komen. Je doet dit natuurlijk samen met een bevlogen team collega's dat bestaat uit docenten en ondersteunende collega's. Je kijkt naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om jonge mensen draait en om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk!

Over de scholen
UDO en UGO zijn twee nieuwe scholen, die ontstaan zijn uit het eerdere Edison College, Veluws College Cortenbosch en Sprengeloo. De twee nieuwe scholen hebben vanaf de start van schooljaar 2022-2023 hun deuren geopend. Werken als docent op UDO of UGO betekent dat je kiest voor het vmbo én voor een organisatie die volop in beweging is. Je komt niet in een gespreid bedje maar krijgt daarmee wel de kans om wezenlijk bij te dragen aan een belangrijke vernieuwing in het onderwijs en de toekomst van onze leerlingen!

De Veluwse Onderwijsgroep
UGO en UDO maken onderdeel uit van de Veluwse Onderwijsgroep. Je hebt daarmee een sterke koepelorganisatie als werkgever, gericht op ontwikkeling en samenwerking. Je profiteert dus ook van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega's van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten.

Dit breng je mee:

 • je hebt een afgeronde lerarenopleiding mobiliteit & transport of je bent nog bezig met de afronding hiervan. Ook zij-instromers (minimaal hbo afgerond) worden uitgenodigd te solliciteren
 • je kunt goed communiceren en organiseren
 • je bent een docent die kwaliteit en vernieuwing meebrengt en je hebt een duidelijke visie op het onderwijs

Dit bieden we jou:

 • 0,8 – 1,0 FTE regulier – er kan ook op een gedeelte van de vacature worden gesolliciteerd
 • m.i.v. zo spoedig mogelijk
 • LB- functie, minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- bij een fulltime dienstverband
 • studieverlof en opleidingsbudget
 • reiskostenvergoeding
 • cafetariaregeling met o.a. vitaliteitsregeling en fietsplan
 • leuke collega’s die uitkijken naar jouw komst!

Enthousiast?
Solliciteer!
Wij zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in contact komen. Voor een gesprek met een goede docent maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met 14 januari 2024. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Angelique Visser, adjunct-directeur via a.visser@veluwseonderwijsgroep.nl. We zijn heel benieuwd naar jou!

Klik op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer.

Ben je een interne kandidaat?
Solliciteer via Mijn Afas! Je vindt de tegel voor vacatures via Mijn Afas –> vacatures.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel!

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie