Functioneel beheerder (0,8 - 1,0 fte)

Wil je met jouw kennis van technologie en beheer het onderwijs verbeteren? Draag bij aan professionaliseren van de bedrijfsvoering op onze scholen en de corporate organisatie.

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder ben je de verbinder tussen de gebruikers en de techniek. De bedrijfsvoerings-applicaties Foleta, AFAS en Cogix hebben jouw voornaamste focus waarbij het zwaartepunt op Foleta zal liggen. Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de bedrijfsvoerings-systemen en zorgt dat onze collega's op de scholen ruimte hebben om te focussen op het verzorgen van onderwijs.

Als je het leuk vindt om vanuit processen te denken, techniek te combineren met gebruikerservaring in het onderwijs en te schakelen met collega's en leveranciers dan past deze functie bij jou!

Samen met de coördinator informatievoorziening ontwikkel je beleid voor de bedrijfsvoeringsapplicaties vanuit de visie op informatiemanagement. Je werkt samen met mede-functioneel beheerders om de verbinding tussen diverse applicaties te optimaliseren.

De ontwikkelingen binnen de applicaties weet je goed te vertalen naar gebruik binnen het onderwijs. De coördinatie van changemanagement valt mede onder jouw pakket en je vervult een belangrijke rol in autorisatiebeheer van de applicaties.

Veelzijdige functie in een dynamische omgeving

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de bestaande applicaties en het ondersteunen bij de inrichting van nieuwe applicaties met de nadruk op bedrijfsvoering. Naast het functioneel applicatiebeheer adviseer je over de doorontwikkeling van informatiemanagement binnen de organisatie.

De kandidaat: ambitieus, deskundig, verbinder en pro-actief

•      Je beschikt over een relevant HBO of WO-diploma en relevante werkervaring

•      Ervaring met Foleta en/of het formatieproces in het onderwijs is een pré

•      BISL, ITIL en ASL zijn voor jou geen onbekende begrippen en ervaring hiermee is een pré

Over de Veluwse Onderwijsgroep
Je werkt bij de Veluwse Onderwijsgroep, een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een servicebureau. We delen de passie om het beste onderwijs bieden aan onze ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor voortgezet onderwijs (11) en (speciaal) basisonderwijs (16) met unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende denominaties (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Onze 27 scholen en het servicebureau hebben elk een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij vanuit jouw expertise je steentje kan bijdragen.

Werken bij de Veluwse Onderwijsgroep betekent profiteren van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit, activiteiten & uitjes en het leren van en met collega's van verschillende scholen.

Over het servicebureau
Om ervoor te zorgen dat je collega's op de scholen zich vooral kunnen richten op het primaire proces, het verzorgen van goed onderwijs, worden zij ondersteund door een servicebureau van ongeveer 60 collega’s. Het servicebureau draagt bij aan het onderwijs door vanuit overzicht en verbinding de ondersteunende processen vorm te geven. Afdeling ICT, binnen het servicebureau, bestaat uit circa 15 personen.

Wij bieden:

•      Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte voor één jaar met uitzicht op vast

•      Kijkend naar je ervaring, maximaal € 4.366,- (CAO VO schaal 10) bij een fulltime dienstverband

•      Een 13e maand, 8% vakantietoeslag en een goede pensioenregeling

•      Ruim 10 weken vakantie (tijdens schoolvakanties), aanvullend studieverlof en opleidingsbudget

•      Reiskostenvergoeding

•      Cafetariaregeling met o.a. vitaliteitsregeling en fietsplan

•      Leuke collega’s die uitkijken naar jouw komst!  

Enthousiast?
Solliciteer! Wij zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in contact komen. Voor een gesprek met een goede functioneel beheerder maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met zondag 8 mei 2022. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bertrand Rohrbock, manager ICT, via 06-82057439 of b.rohrbock@veluwseonderwijsgroep.nl. We zijn heel benieuwd naar jou!

De procedure bestaat uit minimaal twee gespreksrondes. Ook kan een assessment deel uitmaken van de procedure. De gesprekken zijn gepland op donderdag 19 mei.

Klik op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer.

Interne kandidaten dienen te solliciteren via Mijn AFAS. Je vindt de tegel voor vacatures via: Mijn AFAS – vacatures.

Wij werven zelf voor deze vacature en worden blij van direct contact met jou. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel!

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie