Vacatures
 


 

Word onze collega!
 

Kom werken in een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een servicebureau, waar collega's dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden. Dit doen we voor ruim 13.000 leerlingen.

Onze verscheidenheid aan scholen biedt de mogelijkheid om voor een school te kiezen die bij je past, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega's van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten. Enthousiast geworden? Reageer op een van onderstaande vacatures! 

Heb je al eens gesolliciteerd bij ons? Klik dan rechtsboven op inloggen.

Vacatures 

Coördinator Finance

 

Operationeel HR Adviseur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Passie voor onderwijs
Het verhaal van Marieke 

 

 

"Als leerkracht kan ik het verschil maken in het leven van een leerling."

"Weet je wat ik echt niet snap? Dat niet meer mensen voor de klas willen staan! Moet je kijken hoeveel impact je op de ontwikkelingen van kinderen hebt. Voor mij was er dan ook geen andere optie dan het vak van leerkracht. Ik heb mijn hele leven op deze baan gericht, er was geen 'plan B'. Het beeld dat ik als klein meisje had, komt overeen met de werkelijkheid. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik erg tof. Sowieso heb ik niet het idee dat ik aan het werk ben als ik voor de klas sta. Het blijft fantastisch als ik zie dat een leerling die moeite heeft met rekenen begint te stralen omdat hij of zij het ineens snapt. Daar doe je het voor."

Marieke de Glopper, leerkracht De Zonnewende 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

                         Kanaal Noord 350

      055 - 577 97 99

Privacyverklaring

                      7323 AM Apeldoorn

      info@veluwseonderwijsgroep.nl

Disclaimer